Twitter

YİYECEKLERİNİZİ GÜVENLE SAKLAMANIN YOLLARI

Un Tam buğday ununu donmuş olarak saklayın Unu uzun süre kilerde tuttuğunuz zaman buğday özünün içindeki yüksek yağ seviyesi hammaddenin acılaşmasına neden olur Sık sık kullanıyorsanız buzdolabında hava geçirmeyen bir kapta saklayın Böylece 2 6 ay arasında taze kalır Bildiğiniz beyaz un ise kilerde hava sızdırmaz bir kapta yaklaşık bir yıl kadar dayanır


Un: Tam buğday ununu donmuş olarak saklayın. Unu uzun süre kilerde tuttuğunuz zaman, buğday özünün içindeki yüksek yağ seviyesi hammaddenin acılaşmasına neden olur. Sık sık kullanıyorsanız, buzdolabında hava geçirmeyen bir kapta saklayın. Böylece 2-6 ay arasında taze kalır. Bildiğiniz beyaz un ise kilerde hava sızdırmaz bir kapta yaklaşık bir yıl kadar dayanır.

1651 defa görüntülendi
  • Site Yorumları
  • Facebook Yorumları Facebook Yorumları
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazılmadı. İlk yazan siz olabilirsiniz.