Twitter

YİYECEKLERİNİZİ GÜVENLE SAKLAMANIN YOLLARI

Satın aldığınız yiyecekleriniz daha bitmeden bozuluyor ya da küfleniyorsa saklama koşullarına dikkat etmiyorsunuz demektir Her yiyeceğin kendine özgü saklama koşulu bulunduğunu söyleyen uzmanlar evinizde sürekli kullandığınız bu yiyecekleri güvenle saklamanın yollarını açıkladı İşte yiyeceklerinizi bozulmadan uzun süre saklamanın yoları Zeytinyağı Zeytinyağını küçük şişelere depolayın Çünkü yağ açıldığında 3 ay içinde acılaşmaya başlar Taze zeytinyağı olgunlaşmamış yeşil zeytin gibi kokar ve keskin biberli bir tadı vardır


Satın aldığınız yiyecekleriniz daha bitmeden bozuluyor ya da küfleniyorsa saklama koşullarına dikkat etmiyorsunuz demektir. Her yiyeceğin kendine özgü saklama koşulu bulunduğunu söyleyen uzmanlar, evinizde sürekli kullandığınız bu yiyecekleri güvenle saklamanın yollarını açıkladı. İşte yiyeceklerinizi bozulmadan uzun süre saklamanın yoları; Zeytinyağı: Zeytinyağını küçük şişelere depolayın. Çünkü yağ açıldığında 3 ay içinde acılaşmaya başlar. Taze zeytinyağı olgunlaşmamış yeşil zeytin gibi kokar ve keskin, biberli bir tadı vardır.

2222 defa görüntülendi
  • Site Yorumları
  • Facebook Yorumları Facebook Yorumları
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazılmadı. İlk yazan siz olabilirsiniz.