KONSERVEDE ÖLÜMCÜL RİSK!

Kapak eğer sızdırmışsa küflenme varsa kesinlikle bu konservenin de tadına bile bakmamalıyız Kapağı açtığımızda renginde kokusunda değişiklik varsa bu konserveyi de tüketmemeliyiz Ayrıca bu toksini inaktive etmek için yemeden önce 10 dakika kaynatmalıyız


Kapak eğer sızdırmışsa, küflenme varsa kesinlikle bu konservenin de tadına bile bakmamalıyız. Kapağı açtığımızda renginde, kokusunda, değişiklik varsa bu konserveyi de tüketmemeliyiz. Ayrıca bu toksini inaktive etmek için yemeden önce 10 dakika kaynatmalıyız. 



1162 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.