KONSERVEDE ÖLÜMCÜL RİSK!

Konserve yapılacak meyve ve domates gibi gıdaların da 15 20 dakika kaynatılması gerektiğini vurgulayan Öztüfekçi et ve sebze gibi besinlerin 120 derece gibi yüksek ısıda düdüklü tencerede 20 25 dakika kaynatılması gerektiğini belirtti


Konserve yapılacak meyve ve domates gibi gıdaların da 15-20 dakika kaynatılması gerektiğini vurgulayan Öztüfekçi, et ve sebze gibi besinlerin, 120 derece gibi yüksek ısıda, düdüklü tencerede, 20-25 dakika kaynatılması gerektiğini belirtti.



1388 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.