ZEYTİNYAĞI HAKKINDA BİLMENİZ GEREKENLER

9 Olumsuz özellikler nelerdir Olumsuz küf sıkılmadan önce eğer zeytinler havasız bir yerde kalmışsa bu şekilde tarif ediliyor şarapsı sirkemsi metalik ransid yanık saman ve ahşap tadı sabunsu kara su topraksı salatalık tadı cevizimsi esparto zeytinhamuru preslenirken kirli sıkma torbası kullanılmış kurtlu zeytin sineğinin tahribatına uğramış yağın kokusu


9-Olumsuz özellikler nelerdir? Olumsuz: küf, (sıkılmadan önce eğer zeytinler havasız bir yerde kalmışsa bu şekilde tarif ediliyor) şarapsı, sirkemsi, metalik, ransid, yanık, saman ve ahşap tadı, sabunsu, kara su, topraksı, salatalık tadı, cevizimsi, esparto (zeytinhamuru preslenirken kirli sıkma torbası kullanılmış), kurtlu (zeytin sineğinin tahribatına uğramış yağın kokusu).

4902 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.