TRABZON HURMASININ VÜCUDA ŞAŞIRTAN ETKİSİ

Meyvesi çiğ veya pişmiş olarak tüketilebilir Avrupa da da üretimi yayılmıştır Ülkemizin de bazı bölgelerinde yetiştirilmektedir B1 B2 B3 ve C gibi çeşitli vitaminler ve askorbik asit içermektedir Yeni olgunlaşmış Trabzon hurması ağızda mayhoş ve ekşi bir tat bırakabilir Bu yüzden hava sıcaklığından balkonda veya evde yerde bekleterek olgunlaşmasını beklediğinizde çok güzel bir meyve ile karşılaşabilirsiniz Yeni olgunlaşmış olanlarını yemenizi pek tavsiye etmiyoruz


Meyvesi çiğ veya pişmiş olarak tüketilebilir. Avrupa'da da üretimi yayılmıştır. Ülkemizin de bazı bölgelerinde yetiştirilmektedir. B1, B2, B3 ve C gibi çeşitli vitaminler ve askorbik asit içermektedir. Yeni olgunlaşmış Trabzon hurması ağızda mayhoş ve ekşi bir tat bırakabilir. Bu yüzden hava sıcaklığından balkonda veya evde yerde bekleterek olgunlaşmasını beklediğinizde çok güzel bir meyve ile karşılaşabilirsiniz. Yeni olgunlaşmış olanlarını yemenizi pek tavsiye etmiyoruz. 



1207 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.