SÜT ÜRÜNLERİ TÜKETMEK İÇİN 10 SEBEP

Peynir ve fermente süt ürünleri şeker hastalığı riskini düşürmeye yardımcı 2012 yılında American Journal of Clinical Nutrition isimli dergide yayınlanan araştırmaya göre günde en az 55 gram yaklaşık 2 dilim peynir yemek tip 2 diyabet hastalığı riskini yüzde 12 azaltıyor Araştırmacılar bu etkinin peynir ve yoğurtta bulunan probiyotik bakteriler nedeniyle olduğunu düşünüyor


Peynir ve fermente süt ürünleri şeker hastalığı riskini düşürmeye yardımcı: 2012 yılında American Journal of Clinical Nutrition isimli dergide yayınlanan araştırmaya göre, günde en az 55 gram (yaklaşık 2 dilim) peynir yemek, tip 2 diyabet hastalığı riskini yüzde 12 azaltıyor. Araştırmacılar, bu etkinin peynir ve yoğurtta bulunan probiyotik bakteriler nedeniyle olduğunu düşünüyor.

2765 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.