KIŞ HAZIRLIĞI YAPARKEN BUNLARA DİKKAT!!!

Evde yapılan reçel marmelat gibi ürünlerde kaynatma süresine ve sıcaklığına dikkat edilmesi gerekmektedir Gereksiz yüksek sıcaklık ve uzun süre kaynatma insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve uzun vadede toksik etkileri olan kimyasalların oluşmasına neden olmaktadır


Evde yapılan reçel, marmelat gibi ürünlerde kaynatma süresine ve sıcaklığına dikkat edilmesi gerekmektedir. Gereksiz yüksek sıcaklık ve uzun süre kaynatma insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen ve uzun vadede toksik etkileri olan kimyasalların oluşmasına neden olmaktadır.



1296 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.