İLKBAHARDA BU BESİNLERİN TÜKETİLMESİ ÖNERİLİYOR

Kuşkonmaz Zeytinyağlı yemek salata veya çorba olarak tüketilmektedir Özellikle Akdeniz ülkelerinin şifalı bitkilerindendir A B C vitaminleri dışında kalsiyum magnezyum ve demir bakımından da zengindir Soğuk algınlığı hazımsızlık şişkinlik ve ödem atılmasına yardım eder Ayrıca karaciğer ve safra kesesi için de yararlıdır Lif açısından zengindir içeridiği kalsiyum sebebi ile kemikleri güçlendirir Bağırsak florasında probiyotik bakterilerin çoğalmasını destekler böylece sindirimi güçlendirir Kuşkonmaz bitkisi yüksek oranda pürin içerdiği için böbrek yetmezliği olan hastalar ve gut hastalığı olanların bu şifalı bitkiyi tüketmemesi önerilir


Kuşkonmaz: Zeytinyağlı yemek, salata veya çorba olarak tüketilmektedir. Özellikle Akdeniz ülkelerinin şifalı bitkilerindendir. A, B, C vitaminleri dışında kalsiyum, magnezyum ve demir bakımından da zengindir. Soğuk algınlığı, hazımsızlık, şişkinlik ve ödem atılmasına yardım eder. Ayrıca karaciğer ve safra kesesi için de yararlıdır. Lif açısından zengindir, içeridiği kalsiyum sebebi ile kemikleri güçlendirir. Bağırsak florasında probiyotik bakterilerin çoğalmasını destekler, böylece sindirimi güçlendirir. Kuşkonmaz bitkisi yüksek oranda pürin içerdiği için böbrek yetmezliği olan hastalar ve gut hastalığı olanların bu şifalı bitkiyi tüketmemesi önerilir.

2273 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.