HUNNAP MEYVESİNİN FAYDALARI 12345 İştahsızlık, ishal, anemi, histeri, ateş, astım, göz hastalıklarında tedavi edeci özellikleri vardır. Hünnap meyvesinin en birinci yararı kesinlikle karaciğer üzerinde olan etkilerdir. Hünnap içinde bulunan antioksidanlar nedeni ile karaciğeri korur ve karaciğerin kendini yenilemesini sağlar. Fareler üzerinde yapılan deneylerde hünnap meyvesinin karaciğer üzerinde olan etkileri kesinleşmiştir. Geleneksel Çin tıbbında, hünnap meyvesi siroz ve hepatit tedavisinde sıklıkla kullanılmıştır. Çin tıbbında bu meyveyi tüketirken aşırıya gitmemenin gerekli olduğu da söylenmektedir. Eğer, kronik bir hastalığınız varsa bu meyve sınırlı sayıda tüketilmelidir. 4931 defa görüntülendi PAYLAŞ ! tweet