Kurban Eti Ölüm Katılığı Geçmeden Tüketilmemeli
Acıbadem Kayseri Hastanesi Diyetisyeni Esra Kula, kurban etlerinin en az 12 saat sonra tüketilmesi g...
Acıbadem Kayseri Hastanesi Diyetisyeni Esra Kula, kurban etlerinin en az 12 saat sonra tüketilmesi g...
Türkiye'nin önemli tarımsal ihracat ürünleri arasında yer alan zeytin yağında ABD'ye ihracat, geçen ...
TÜFE madde sepetinde yer alan ortalama fiyatlara göre, Temmuz 2016-Temmuz 2017 döneminde tavuk etini...
Bloomberg HT Tarım Editörü İrfan Donat "Gıda Hileleri" konulu bir yazı kaleme almıştır.
Aydın Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, tarafından yaptırılan analizlerde Aydın Bursa Siyahı İ...
Doğu Karadeniz'de bol miktarda yetişen ve yüksek oranda antioksidan içeren karayemişin tam bir şifa ...
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Ağustos ayında markette 35, üre...
Gaziantep mutfağının önemli lezzetleri arasında yer alan "Antep bulguru", "Antep kurutmalık patlıcan...
Doğu Karadeniz'den 2017 yılının ocak-temmuz döneminde ihraç edilen bal miktarı, önceki yılın aynı dö...
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Şimşek, "Ülkemizde yaklaşık 80 milyonu ilgilendiren gıda enfl...
Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Şimşek, gıda enflasyonunu düşürmek amacıyla yapısal sorunlara...
Aşırı mide şişkinliği varken kesilen hayvanların etlerindeki kötü kokular konusunda uyaran uzmanlar,...