BU YEMEKLERİ BİR KEZ DAHA ISITMAYIN!

Buzdolabına konmadan oda sıcaklığında bırakıldıklarında şartlar Clostridium botulinum botülizm gelişimi için uygun olur Özellikle de folyo ile sarılıp oksijenden uzak tutulduklarında Burada önemli olan patatesin güvenli şekilde muhafaza edilmesidir


Buzdolabına konmadan oda sıcaklığında bırakıldıklarında, şartlar Clostridium botulinum( botülizm) gelişimi için uygun olur. Özellikle de folyo ile sarılıp oksijenden uzak tutulduklarında. Burada önemli olan patatesin güvenli şekilde muhafaza edilmesidir. 



1270 defa görüntülendi
  • Site Yorumlarý
  • Facebook Yorumlarý Facebook Yorumlarý
Yeni yorum yaz
Henüz bir yorum yazýlmadý. Ýlk yazan siz olabilirsiniz.